Bir Tesadüftü Aşk - Sophie Cousens |PDF İNDİR

1
(1)
113 2011
Ücretsiz
-

Minnie’nin talihsizliklerinin tek sebebi, hiç tanışmadığı
Quinn Hamilton adındaki bir adamdır. İkisi de otuz yıl önce aynı anda, aynı hastanede dünyaya gözlerini açmıştır ve Quinn, aslında Minnie’ye ait ismi çalmıştır. Şanssızlıkları daha doğduğu gün başlayan genç kadın için o zamandan bu yana her doğum gününün felaketlerle geçmesi hiç şaşırtıcı değildir.
 
 Minnie bir yılbaşı partisinde her şeyin suçlusu olarak gördüğü Quinn’le karşılaşınca, ondan çok etkilenir ve talihin sonunda yüzüne güldüğünü düşünür. Farklı dünyalara ait olmalarına rağmen sık sık karşılaşmaya başlamaları, daha fazlasını istemelerine neden olur. Belki de aşka bir şans vermenin zamanı gelmiştir.

  • zahide yaşar
    Benim gibi kafa dağıtmak için dolu dolu bir aşk romanı okuyacağınızı düşünerek başlamayın kitaba. Çünkü kitapta aşktan çok iki karakterin hayatları, travmaları, birbirleriyle sürekli hayatlarının çakışması anlatılıyor. Bazı sahneler gerçekten çok hoştu ve yüzümde tebessüm oluşturdular. Ama beklentimin çok altında kalan bir kitap oldu. Kitapta beğenmediğim en büyük etken yazarın anlatım tarzıydı. Tam heyecanlandığım bir olay oluyor bir bakmışız on yıl öncesine dönmüşüz. Ana çiftten fazla iki karakterin eski sevgililerini okudum resmen.
    9 ay önce
  • Sürekli geçmişe dönüşler olmasa tatlı hikâye. Yazarın yazım dilini hiç sevmedim. Okumasanızda olur
    9 ay önce Cevap Bildir