Evlilik Anlaşması - Suzanne Wright | PDF İndir

By Ayka M-va
10
(1)
429 9537
Ücretsiz
PDF

“Bir gün istediğin gibi sadık bir eşe sahip olacağına şüphe yok. Ama şimdilik, burada benimle birliktesin; yüzüğümü takıyorsun, benim evimde yaşıyorsun, benim soyadımı kullanıyorsun.” “Hazır olduğumda gitmene izin vereceğim.” Vienna Stratton suçlanacak tek kişinin kendisi olduğunu biliyordu. Yardımına ne kadar ihtiyacınız olursa olsun, Dane Davenport gibi bir adama borçlanmazdınız. Kişisel asistanı olarak, dünya çapında başarılı CEO'nun acımasız ve affetmeyen biri olduğunun farkındaydı. Elbette, on iki ay boyunca karısı olmasını isteyeceğini bilseydi, yardımını kabul etmekte tereddüt ederdi; çünkü Dane'den öğrendiği şey, şeytanın çirkin ve korkutucu olmadığıydı. Şeytan, baştan çıkarıcı ve büyüleyiciydi. Ayartıcı fısıltılarla mırıldanıyor, günaha davet ediyordu. Sahip olduğunuz her ihtiyacı ve fanteziyi uyandırabilirdi. Onu sevmenizi bile sağlayabilirdi.

  • Zehra

    Zehra

    Nasıl indireceğim satın alma sayfasına yönlendiriyor
    2 gün önce Cevap Bildir
    • Açılınca ekrana aradığınız PDF bulundu yazısı geliyorsa sadece iptal tuşuna basınız yoksa sizi başka sayfalara yönlendirecektir. Ondan sonra PDF indir çıkacak yukarıda sakın ona basmayınız o sadece reklam. Kitabı aşağıdan yukarıya doğru kaydırdığınızda aşağıda yeşil renginde indir ve oku tuşu göreceksiniz. Oku tuşunun yanındaki indir tuşuna tıklarsanız kitap otomatik olarak inecektir. Dediğim gibi yaparsanız hiç bir sorun yaşamayacaksınız.
      1 gün önce Bildir
  • Teşekkürler kitap için. Parçalanmış ruhları da ekler misiniz neva altajin
    11 gün önce Cevap Bildir
  • Tek kelimeyle Harika bi kitapti tesekkurler
    22 gün önce Cevap Bildir
  • Elf

    Elf

    Merhaba kitap için çok teşekkür ederim. Yeni çıkan kopuk bağlar kitabı sizde varsa yükleyebilir misiniz? Konusu reverse harem diye biliyorum belki ilginizi çeker :)))
    23 gün önce Cevap Bildir
    • Merhaba beğenmenize çok sevindim keyifli okumalar dilerim şuan için maalesef yok gelince eklenecektir öneriniz için teşekkür ederim ayrıca not aldım :)
      23 gün önce Bildir
  • Uzun bir süre gelmez diye bekliyordum sürpriz oldu teşekkürleer
    24 gün önce Cevap Bildir