İmkansız Hayatın Hayranları - Kate Scelsa|PDF İNDİR

By Odette
0
(0)
38 1256
Ücretsiz
-

İmkansız Hayatın Hayranları - Kate Scelsa|PDF İNDİR 

Depresyon yüzünden hastaneye yatırılmasının üstünden on ay geçtikten sonra Mira lise hayatına tekrar atılmıştır. Annesiyle babasına bu sefer en azından her şey yolundaymış gibi davranmaya çalışacağına, kimi zaman günlerce yataktan çıkamayan ve sadece Sebby’yle birlikteyken uyanıkmış gibi hisseden kız gibi davranmayacağına söz vermiştir. 

 

Jeremy okul hayatını mahveden bir olaydan sonra inzivaya çekilmiş, son derece utangaç bir sanatseverdir. Okul bahçesinde Sebby’yi ilk gördüğünde, gözleri muzırlıkla ışıl ışıl parlayan bu sarışın ve uzun boylu çocuğu hayatı boyunca beklediğini hissetmiştir. 

 

Mira’nın en yakın arkadaşı Sebby etrafına ışık saçıyormuş gibi görünen bir gençtir. Hayatı çok zor olsa da Mira’yla birlikte büyü ritüelleri ve plansız yolculuklarla dolu bir dünya inşa ederek hayatlarının kırık dökük parçalarını tamir etmeye çalışırlar. 

 

Jeremy, Sebby ile Mira’nın dünyasına çekilirken, imkânsızı aradıklarını anlamayanlardan kendilerini korumak için sakladıkları sırları öğrenmeye başlayacaktır. 

 

İnceleme bulunamadı!

Bu ürün için yorum bulunamadı. İlk yorumu siz yapın!