Karışık Kaset - Brittainy Cherry | PDF İndir

By Ayka M-va
5
(0)
270 3938
Ücretsiz
PDF

Emery uzun zamandır kendini çok yalnız hissediyor, kızını tüm zorluklara rağmen tek başına büyütmeye çalışıyordu. Bu durum mutluluk verici olsa da zordu çünkü yaptığı işe tutunabilmek ve bir yuva kurabilmek için durmaksızın mücadele ediyordu. Onlara yardım edecek hiç kimse yoktu. Beklenmedik bir masraf ya da ödemesi geciken bir fatura tüm yaşamlarını altüst edebilirdi. Oliver Smith ikiz kardeşinin ölümünden sonra yaşadığı sorunları içki içerek uzaklaştırmaya çalışıyordu. Bu konuda pek başarılı olamamıştı çünkü nereye giderse gitsin sorunlar peşini bırakmıyordu. Bir gün tesadüfen Emery’nin çalıştığı bara gitti. İlk defa baş başa kaldıklarında, yolları kayıp ve acıyla kesişen iki insan oldukları ortaya çıktı. Yine de iyileşme konusunda güçlü bir umutları vardı. Teselliyi birbirlerinde bulmuşlardı ama aşkları her şeye rağmen devam edebilecek miydi?

İnceleme bulunamadı!

  • Güzel kitapdi ve anlatım biçimi çeviri başarılıydı çok beğendim ve en önemlisi karakterlerin siyahi olması ve bunu güzelce tanimlamasiydi kafamda güzelce karakterlerin görünüşünü canlandırabildim Bazı yazarlar siyahi karakter yazınca fazla ırkçılığa giriyor anlatımları ve kitabın sonunda ten rengine atıfta bulunup siyahi bir karakter okuduğumuzu görüyoruz oysaki ben onu çoktan kafamda kurmuştum
    1 ay önce Cevap Bildir
  • çooook teşekkürler.Süpersinizzz:))
    1 ay önce Cevap Bildir
  • Amie Kaufman '' Dünya'nın Sonunda Bir Yer '' kitabını da yükler misiniz? Uzun zamandır ikinci kitabın yüklenmesini bekliyorum.
    1 ay önce Cevap Bildir
  • Merheba size nasil teşekkür ederim düşünüp durdum bir soz bulamadim.sayenizde günüm güzeleşti söyle bileceğim tek şey iyi ki varsiniz.
    1 ay önce Cevap Bildir
    • Rica ederim beğenmenize çok sevindim keyifli okumalar dilerim :)
      1 ay önce Bildir
  • Merhaba. Yetersiz Varis kitabını yükleyebilir misiniz lütfenn
    1 ay önce Cevap Bildir