Tatlı Ayartma (Çeviri) - Cora Reilly | PDF İndir

By Ayka M-va
18
(0)
113 2701
Ücretsiz
PDF

Düzenlenmiş Evlilik Bağımsız Mafya Romantizmi. Cassio nişanlısıyla ilk tanıştığında, nişanlısı ona 'Efendim' diye seslenmişti. Karısını kaybettikten sonra, Cassio Philadelphia'daki hakimiyetini kurmaya çalışırken iki küçük çocuğa bakmak zorunda kalır. Şimdi çocukları için bir anneye ve geceleri yatağını ısıtabilecek birine ihtiyacı vardır. Ancak onun gibi geleneksel bir dünyada, eşinizi seçmek bir zevk değil görevdir. Kurallara uyulmalıdır. Geleneklere uyulmalıdır. Böylece bir kadınla birlikte olur - henüz reşit olmayan bir kız. Cassio ve çocuklarının ihtiyaç duyduğu kişi olmayabilir, ancak inanılmaz derecede güzeldir ve karşı koyamayacağı tatlı bir cazibedir. Giulia, babasının kendisi için seçtiği bir adamla evleneceğini her zaman biliyordu. Sadece çok daha yaşlı birine verilebileceğini hiç beklemiyordu. Birdenbire, hayatında bir bebek bile tutmamışken iki küçük çocuğun annesi olması gerekiyordu. Giulia, Cassio'nun eşit şartlarda bir ilişkiyle ilgilenmediğini hemen fark eder. Annesi, Cassio gibi güçlü adamların küstahlığa tahammülü olmadığı konusunda onu her zaman uyarmıştır; ancak bir dadı ve beceriksiz bir çocuk gelin gibi muamele görmekten bıkan Giulia, mutlu bir aile vizyonu için mücadele etmeye karar verir.

İnceleme bulunamadı!

  • Kitapları bize sunduğunuz için çoookkk teşekkürler , artık kitaplarım bittikçe düzenli adresim burası oldu 60 dan fazla pdf indirmişim sizden az önce baktım . Bulamadığım bi kaç kitap var acaba söylesem onların pdf ini yükleyebilme imkanınız varmııı lütfennn<3 , Düşmanlar /yazarı tijan / pukka yayınları Yarış çizgisi /yazarı sımona soltanı Ve son olarak . Saklı /yazarı pınar salman Tekrardan çooookkk teşekkürlerr
    7 saat önce Cevap Bildir
    • Düşmanlar ve Saklı ilerleyen zamanda gelecek ama Yarış Çizgisi hakkında kesin bilgi yok maalesef gelince eklenecektir. Ne demek biz teşekkür ederiz bizi seçtiğiniz için çok incesiniz asıl sizler iyi ki varsınız muhteşem olan sizlersiniz böyle yorumları gördükçe insan daha da mutlu oluyor. :)
      6 saat önce Bildir
  • Merhabalar sıtenız çok güzel çok teşekkürler acaba Var olmayan kral kıtabınıda yuklermısınız
    9 saat önce Cevap Bildir
    • Rica ederim beğenmenize çok sevindim şu an için yok gelince eklenecektir
      8 saat önce Bildir
  • Serpil

    Serpil

    merhaba, her şeyden önce emekleriniz için çok teşekkür ederim. Bize çok değerli bir hizmet sunuyorsunuz,vaktinizden ,zevklerinizden ayiriyorsunuz. Bunun karşılığı olmaz. Merak ediyorum da ,okumayı sevdiğim ama yayınevlerinin yarım bıraktığı bazı seriler var,yazsam acaba bulabilir misiniz, dex in cikardigi kara. Hançer kardeşliği serisi ,epsilonun cikardigi kara serisi gibi.
    16 saat önce Cevap Bildir
    • Rica ederim ben teşekkür ederim tabii bakarım eğer varsa eklerim
      15 saat önce Bildir
  • Corınne mıchaels-bize geri dön gelecek mi
    3 gün önce Cevap Bildir
  • Kalbin en karanlık köşesi kitabı da gelsin noluuurr
    3 gün önce Cevap Bildir