Tweet Savaşları - Emma Lord | PDF İNDİR

By Booksfer
2
(0)
209 3622
Ücretsiz
-

Tweet Savaşları - Emma Lord | PDF İNDİR,  

Forbes'un seçtiği en iyi genç yetişkin romanlarından Tweet Savaşları

Çılgın aromalı milkshake'ler, unutulmaz gülümsemeler ve el sıkışmaları bir yana, Pepper’ın hâlâ düşman olduğunu unutmamalıydım. Kazanmam gereken bir Twitter savaşım vardı.

Big League Burger ve Girl Cheesing. Söz konusu meşhur bir ızgara peynir tarifi olunca birbirine düşman kesilen iki işletme. Bu sırada Pepper Evans ve Jack Campbell, bu aile işletmelerinin Twitter'da viral olan kavgalarının iki cephesi. Izgara peynir iki kişinin hayatını nasıl değiştirebilir? sorusunun cevabını keşfetmek üzereler.

Tweet Savaşları; büyüme sancılarına, hayatın sunduğu acı tatlı sürprizlere dair bol kinaye ve yemek tarifi içeren bir roman. En leziz tariflerin ve sürprizlerin beklenmedik yerlerden çıkabileceğini gösteren, her detayıyla genç ve mizah dolu bir hikâye.

İnceleme bulunamadı!

  • Çok teşekkür ederim. Emeğinize sağlık, elleriniz dert görmesin. İyi ki sizi keşfetmişim,iyi ki varsınız. ❤️
    1 yıl önce Cevap Bildir
  • Merhaba, kitapları indirmeye çalıştığım da büyük problem yaşıyorum. Hesabım tanımlı ama... Ne yapamam lazım eminde değilim, bir de programda başka bir sayfa gitmeye çalışırken tek seferde programından atıyor bu konunda yardım edebilir misiniz?
    1 yıl önce Cevap Bildir
    • Uygulamamızda sorunlar var. Ay sonunda bu sorunları çözmeyi düşünüyoruz. Şuan lütfen booksfer.com sitesine Google Chrome ile giriş yapın.
      1 yıl önce Bildir