Yanan Cam (Yanan Cam Serisi – 1) - Kathryn Purdie | PDF İNDİR

0
(0)
84 1577
Ücretsiz
-

Onun Yeteneği, İmparatorluğun Laneti…
 
Herkesin Başa Çıkması Gereken Zor Bir Hayatı Vardı. Herkes Hayatta Kalmak İçin Elinden Geleni Yapıyordu. Onların Hayatta Kalmasını İstiyordum.
Anton Haklıydı. Dünya Yeterince Ölüm Görmüştü. Daha Fazla Kişinin Ölmesini Engelleyebilirdim. En Azından Bugün Torchev’de Daha Fazla İnsan Ölmemeliydi.
 
Sonya, Etrafındaki İnsanların Duygularını Anlayabilme Yeteneğiyle Doğmuştur. Bu Yeteneğini On Yedi Yıl Boyunca İmparatorluktan Saklamıştır. Fakat Korkunç Bir Hata Yüzünden Bu Nadir Yeteneğe Sahip Diğer Kızlar Yerine Sonya Aurakâhini Olarak İmparator’a Hizmet Etmesi İçin Saraya Götürülür. 
Muhtemel Suikastçıların Amaçlarını Hissetme Görevini Yerine Getirmeye Çalışan Sonya Sürekli Baskı Altındadır. Ama Güçleri Kontrolsüz Ve Vahşi Olduğundan Etraftakilerin Her Hissini Çözümlemesi İmkânsızdır. Birbiriyle Çelişen Duygularla Ve Giderek Büyüyen Bir Karanlıkla Dolu Sarayda Sonya’nın En Büyük Korkusu Kendi Yeteneğidir. 
Büyüleyici Ama Dengesiz İmparator Valko Ve İdealist Kardeşi Anton İle Yakınlaşan Sonya, Bir İsyan Yüzünden İki Kardeş Birbirine Düşman Olduğunda Kime Güveneceğine Ve Kime İhanet Edeceğine Karar Vermek Zorunda Kalacaktır. 

İnceleme bulunamadı!

Bu ürün için yorum bulunamadı. İlk yorumu siz yapın!