Ateşpare 6 - Ceren Melek | PDF İndir

By Ayka M-va
6
(0)
149 2961
Ücretsiz
PDF

Adalet peşinde koşan bir seri katil: AŞKIN. Mafyatik gücü ve keskin zekâsıyla tüm düşmanlarını alt eden bir örgüt lideri: ATEŞ ALANGUVA. Aşkın ve Ateş’in yollarının kesişmesiyle başlamıştı her şey; biri katildi, diğeri maktul. İkisinin arasındaki aşk, alevleri daha da harlamıştı. Peki, şimdi bu alevler yerini sessiz bir kora mı bırakacaktı yoksa tüm dünyayı da beraberinde mi yakacaktı? Ateşpare Serisi’nin altıncı ve final kitabında okurları tahmin edilemez bir son bekliyor. Kimileri için Aşkın hiç hak etmediği bir karanlığa mahkûm olurken kimileri içinse adını en parlak harflerle dünya tarihine kazımayı başarıyor. “Heyecanlı gözler sayfaların üzerinde gezinirken tam da şu an aslında nereye geldiğini anladı. Finale gelmişti ama bu aynı zamanda bir başlangıçtı. Bu zamana kadar olan her şey V’nin doğuşunun hikâyesiydi. V bir efsaneydi, efsaneler unutulmazdı. V ölümsüz olduğu için efsaneydi ve asla ölmeyecekti. V sonsuza dek adalet ve güç arayan insanların zihninde ve kalbinde yaşayacaktı.” *Uyarı: Argo ve küfürlü ifadeler içerir. Yetişkin okurlar içindir.

İnceleme bulunamadı!

  • Ayyy çok teşekkür ederimmm. Uzun zamandır bekliyodum. 5. kitabı bitirmiştim 6 yı bekliyodum. Gerçekten çok teşekkür ederim. Bize çok destek oluyosunuz. Acaba Gökçen 3 te gelebilir mi?
    12 gün önce Cevap Bildir
  • Yess be daha 2 hafta önce çırpınıyordum 6 serisi yok diye o sırada gökçeni okudum mükemmel oda şimdi gökçen 2 serisi bitti sayılır artık V maceralarına devam edebilirim her şey için çok teşekkür ederim.
    14 gün önce Cevap Bildir
  • Ooooo.... Çok teşekkürler harikasınız emeklerinize sağlık. Gökçen 3 de gelebilir mi lütfennnnnnn.....
    17 gün önce Cevap Bildir
    • Rica ederim ben teşekkür ederim şimdilik yok gelince eklenecektir
      16 gün önce Bildir
  • (Oyuncak Müzesi [Emre Gül]) gelir mi lütfen gelsin yayınladığınız kitap dosyaları çok net ve çok güzel.
    17 gün önce Cevap Bildir
    • Rica ederim ben teşekkür ederim maalesef henüz o kitap yok gelince eklenecektir
      17 gün önce Bildir
  • Serinin final kitabına geldik. Çok şükür diğer Kitaplar da sitede var şimdi hepsini peş peşe okuyabilirim.Gerçekten elinize emeğinize sağlık yaptığınız iş o kadar kıymetliki herkesin kalbine dokunuyorsunuz.
    17 gün önce Cevap Bildir
    • Rica ederim ben teşekkür ederim değerli sözleriniz için inanın bu yorumları gördükçe o kadar çokk mutlu oluyorum ki anlatamam iyi dilekleriniz için çokk teşekkürler. <3
      17 gün önce Bildir