Katliam / LORDS 5 (Çeviri) - Shantel Tessier | PDF İndir

By Ayka M-va
6
(1)
86 1375
Ücretsiz
PDF

USA Today ve u0026 Wall Street Journal'ın en çok satan yazarı Shantel Tessier'den yepyeni, karanlık, bağımsız bir aşk romanı. Carnage, Lordlar dünyasında geçiyor ve bağımsız olarak okunabilir. BİR KUKLA Lordlar olarak bilinen gizli topluluktaki adamlar dünyayı yönettiklerini düşünüyorlar. Ve bir şekilde de yönetiyorlar. Her biri, güç ve servet karşılığında genç yaşta ruhunu şeytana satmıştır. Her şey gibi, farklı başarı seviyelerine sahiptirler. Ne kadar çok hizmet etmeye istekli olurlarsa, o kadar çok güce sahip olurlar. Bunların arasında Carnage'ı yöneten Spade kardeşler de vardır. Yeminlerini tutmayan Lordlar'ın hayatlarının geri kalanını zincirlerle yaşamaya gittikleri yer burasıdır. Sanki hiç var olmamışlar gibi dünyadan uzakta. BEN YEMİN EDERİM. SEN YEMİN EDERİM. BİZ YEMİN EDERİZ. Bir zamanlar bir Lord'a aittim - Aziz Beckham Carter. Onunla ilgili hiçbir şey kutsal olmasa da, sanki yalnızca kötülüğün var olduğu bir dünyada bana sonsuzluk bahşedebilecekmiş gibi diz çöktüm. O zamanlar, gönüllü olarak onun olmaya yemin ettim ve beni "kardeşleriyle" paylaşmasına izin verdim. Ama işler değişti. Ve daha iyi olamayacağını düşündüğüm şey olağanüstü bir şekilde kötüleşti. Bu yüzden yapabileceğim tek şeyi yaptım ve ondan kaçtım, asla geri dönemeyeceğimi bilerek. Şimdi beni buldu ve beni evcil hayvanı yapacağı cehennemine geri sürükledi. Dünya zaten öldüğümü düşünüyor, bu yüzden kimse beni özlemeyecek. Ve ben özgürlüğü asla bilmeyecek olanların uzun listesindeki bir başka ismim. Bilmediği şey, ilk başta ondan neden kaçtığım. Bir Lord mantığı dinlemez, bu yüzden zaten umurunda olmazdı. Saint bir Lord olarak doğdu ve öyle ölecek. Eğer hayat bana bir şey öğrettiyse, o da hepimizin günahlarımızın bedelini ödediğimizdir. Ve Saint, yerimin Carnage olduğunu, ölüm bahşedilinceye kadar dizlerimin üzerinde ona hizmet ettiğimi asla unutturmayacak.

  • Mevy Mel
    Bu seriye bayılıyorummm, Teşekkürleer
    7 gün önce
  • merhaba yılan ve gecenin kanatları ne zaman gelicek
    7 gün önce Cevap Bildir
  • Kitap için teşekkür ederiiiiizzz. Başak Kızıltan'ın Umuda Dans kitabını da yükleyebilir misiniz ?
    7 gün önce Cevap Bildir
  • Linda kage'den Forbidden men serisi de gelir mi?
    7 gün önce Cevap Bildir
  • Merhaba Theo'yu Seçmek kitabının normal çevirisi yerine, çevrilmiş kitap basım pdfi gelir mi acaba? Ben çevirileri okuyamıyorum
    8 gün önce Cevap Bildir
  • Merheba gelen kitaplara yazilan yorumlardan anladığım kadarıyla Yanlış Numara ve Bir İhtimal Daha kitaplari gelecekmiş eceba Gecenin Işığı , Bir Cadının Laneti ,Köpek Balığı Kalbi , kitaplari da gelecek mi?kusura bakmayin yaniliyor da olabilirim. Iyi hafta sonları dilerim:)
    8 gün önce Cevap Bildir
    • Rica ederim ne demek Köpek Balığı Kalbi kitabından başka diğer kitapların hepsi ilerleyen zamanlarda gelecek :)
      8 gün önce Bildir