Demir Alev 2 - Rebecca Yarros | PDF İndir

By Ayka M-va
10
(0)
551 17928
Ödənişsiz
PDF

Herkes Violet Sorrengail’in Basgiath Savaş Akademisi’ndeki ilk yılında ölmesini bekliyordu; buna Violet da dâhil. Ancak Harman, iradesi zayıf, değersiz ve şanssız öğrencileri ayıklama amacıyla yapılan imkânsız sınavların sadece ilkiydi. Asıl eğitim şimdi başlıyordu ve Violet bu eğitimlerden nasıl geçeceğini merak ediyordu. Mesele bu eğitimlerin sadece zor ve acımasız olmaları, hatta binicilerin acı eşiğini sağlamlaştırmak için tasarlanmış olmaları da değildi. Mesele, Violet’a ne kadar güçsüz olduğunu hatırlatmayı şahsi görevi hâline getiren ve onu sevdiği adama ihanet etmeye zorlayan yeni komutan yardımcısıydı. Violet’ın bedeni diğer öğrencilere göre daha zayıf ve kırılgan olabilirdi ama zekâsı ve demir gibi bir iradesi vardı. Önderler Basgiath’ın ona öğrettiği en önemli dersi unutuyordu: Ejderha binicileri kendi kurallarını kendileri koyardı. Ama bu yıl hayatta kalmak için, yalnızca kararlı olmak yetmeyecekti. Çünkü Violet, Basgiath Savaş Akademisi’nin yüzyıllardır saklanan sırlarını öğrenmişti ve sonunda onları hiçbir şey kurtaramayabilirdi. Ejderha ateşi bile.

İncələmə tapılmadı!

  • İndirilmiyor ilgilenir misiniz
    4 gün əvvəl Cavabla Şikayət et
    • Açılınca ekrana aradığınız PDF bulundu yazısı geliyorsa sadece iptal tuşuna basınız yoksa sizi başka sayfalara yönlendirecektir. Ondan sonra PDF indir çıkacak yukarıda sakın ona basmayınız o sadece reklam. Kitabı aşağıdan yukarıya doğru kaydırdığınızda aşağıda yeşil renginde indir ve oku tuşu göreceksiniz. Oku tuşunun yanındaki indir tuşuna tıklarsanız kitap otomatik olarak inecektir. Dediğim gibi yaparsanız hiç bir sorun yaşamayacaksınız.
      4 gün əvvəl Şikayət et
  • Serinin 3.kitabı var mı
    24 gün əvvəl Cavabla Şikayət et
  • Bir ihtimal daha yi yükleyebilir misiniz?
  • Kitapların arasında geçiş yaparken bağlantıyı tutturabilmek çok iyiydi beni içine çekti ve sürükleyip gitti sanki ejderha pullarını elimde hissettim 1. kitabıda çok hoş çeviri için çok teşekkür ederim enfes bi kitaptı devam kitaplarını da burdan okuyabilirim umarım
  • YAREN ATALAY

    YAREN ATALAY

    İndirilmiyor ki! Sana sorduğu her şeyi yazıyorsun, giriyorsun ama indirilmiyor. Bir ara buradan dördüncü kanatı indirmeye kalkmıştım. O indirildi fakat bu indirilmiyor!